VITALITEIT

OP DE WERKVLOER

WAAROM INVESTEREN IN VITALITEIT?

  1. Burnout:
   1. Probleem: Burnout is een toestand van emotionele, mentale en fysieke uitputting veroorzaakt door langdurige stress. Het leidt tot verminderde productiviteit, verhoogd ziekteverzuim en kan ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken.
   2. Statistieken: In 2023 heeft 20% van de Nederlandse werknemers last van burn-outklachten. Dit komt neer op ongeveer 1,7 miljoen mensen mensen.
  1. Overgewicht en Obesitas:
   • Probleem: Overgewicht en obesitas verhogen het risico op diverse gezondheidsproblemen zoals diabetes type 2, hart- en vaatziekten en bepaalde vormen van kanker. Ze leiden ook tot hogere zorgkosten en verminderde productiviteit.
   • Statistieken: In 2022 had ongeveer 50% van de Nederlandse volwassenen overgewicht, waarvan 15% obesitas.
  2. Diabetes Type 2:
   • Probleem: Diabetes type 2 is een chronische ziekte die vaak samenhangt met overgewicht en een ongezonde levensstijl. Het kan leiden tot ernstige complicaties zoals hart- en vaatziekten, nierfalen en zenuwbeschadiging, en verhoogt de zorgkosten aanzienlijk.
   • Statistieken: Ongeveer 1,2 miljoen Nederlanders hebben diabetes, waarvan 90-95% type 2 diabetes.
  3. Niet Fit Zijn (Lage Fysieke Activiteit):
   • Probleem: Lage fysieke activiteit draagt bij aan de ontwikkeling van verschillende chronische ziekten, verhoogde zorgkosten en verminderde levenskwaliteit. Het vermindert ook de arbeidsproductiviteit en verhoogt het risico op ziekteverzuim.
   • Statistieken: n 2022 voldeed slechts 55% van de Nederlandse volwassenen aan de beweegrichtlijnen, wat betekent dat 45% onvoldoende actief is.

 

Investeren in vitaliteitsprogramma’s kan helpen deze problemen te verminderen en de algehele gezondheid en productiviteit van werknemers te verbeteren.

VITALITEITS CURSUSSEN

Een 16-weekse lifestyle cursus

Cursus 1

/ per werknemer

Cursus 2

/ per werknemer

Cursus 3

/ per werknemer

WAT ZIT ER ALLEMAAL BIJ INBEGREPEN?

 • Wekelijks doelen stellen: Samen met onze experts stellen werknemers wekelijkse doelen die aansluiten bij hun individuele behoeften en doelstellingen.
 • Wekelijkse introductievideo’s: Elke week bieden we inspirerende introductievideo’s aan die de kennis van werknemers verbreden op het gebied van gezonde voeding, stressmanagement, lichaamsbeweging, slaap en algemeen welzijn.
 • Progressie bijhouden: Via ons platform kunnen werknemers eenvoudig hun vooruitgang bijhouden en hun doelen beheren, met handige tools om hun voortgang in kaart te brengen.
 • Wekelijkse evaluatie: We moedigen werknemers aan om hun vooruitgang wekelijks te evalueren en aanpassingen aan te brengen waar nodig, om ervoor te zorgen dat ze op koers blijven met hun gezondheidsdoelen.
 • Voedingsschema’s: Onze experts bieden persoonlijke voedingsschema’s en advies op maat, zodat werknemers gezonde eetgewoonten kunnen ontwikkelen die passen bij hun levensstijl en doelen.
 • Privacy: De persoonlijke data van werknemers wordt niet met de werkgevers gedeeld zodat er geen mogelijkheid bestaat dat werknemers hier niet op benadeeld worden. MIRIcoaching waakt voor een veilige omgeving zodat werknemers het eerlijk invullen. Wel wordt de data geanalyseerd en worden er adviezen geschreven naar werkgevers waar ze nog winst op kunnen behalen, maar dan anoniem voor de werknemer.
 •  

DOELSTELLING CURSUS

 • Verhoogde productiviteit werknemers
 • Verminderd ziekteverzuim werknemers
 • Lagere onkosten door verminderd verzuim 
 • Verbeterd werknemersmoraal
 • Betere teamprestaties
 • Versterking van het Employer Brand
 • Positieve impact op bedrijfscultuur
 • Gezondere en bewustere lifestyle voor werknemers
 • Analyseren waar de werkgever op kan inspelen om de vitaliteit te bevorderen

KLANTEN

VERTELLEN

Katja van der HeijdenKatja van der Heijden
15:21 29 Nov 23
Hele fijne en positieve coach die meedenkt in oplossingen en mogelijkheden!Fijne manier van communiceren en het traject zelf is ook met een drukke baan; heel erg goed te volgen!Ik kan dit absoluut iedereen aanraden!
Meini vd OetelaarMeini vd Oetelaar
20:49 25 Nov 23
MIRI Coaching & training is een fijne coach. Je voelt je bij hem op je gemak en geeft je goede tips. Ik raad hem iedereen aan. Ik ben 8 kg en 14 cm buikomvang afgevallen.
M RM R
08:29 19 Nov 23
Top coaching! Heb veel geleerd over voeding en hoe ik ook na de begeleiding hier zelf mee verder kan gaan. Rico reageerd snel bij vragen en denkt altijd mee met oplossingen. Ik ben meer als tevreden!
Beau LepoutreBeau Lepoutre
15:56 18 Sep 23
Eva StapelEva Stapel
09:35 10 Sep 23
Weekelijks goede begeleiding gehad en zeer handige tips en weetjes meegekregen. De nodige kilos ben ik kwijt. Ook voor vragen kan je altijd terecht.
tommas van rossumtommas van rossum
11:58 14 May 23
Rico heeft mij 6 maanden begeleid naar mijn doelstelling (afvallen) toe met zijn kennis en kunde. Rico heeft mij in laten zien dat alles mogelijk is als je weet waar je naar toe wilt werken. Rico was in deze periode de juiste stok achter de deur om progressie te behalen, dit doet hij op een ongedwongen manier. Maar door deze manier besef je elke week wat je gedaan hebt en waar jij jezelf nog kan verbeteren.Rico helpt ook om je valkuilen aan te pakken en hier de juiste oplossing voor te bieden.Ik heb Rico ervaren als een hele kundige en vriendelijke jonge man die mij heeft in laten zien dat je met de juiste begeleiding en kennis heel veel mogelijk is.Rico nogmaals dank voor alles.
Top begeleiding. Vorig jaar na de zomer vakantie wist ik voor mezelf dat er iets moest veranderen.. Zelf vond ik het lastig om te eerste stappen te zetten en bleef ik maar uitstellen. Totdat ik bij Rico kwam, hij heeft mij vanaf oktober 22 tot mei 23 geholpen met het behalen van mijn doelen. Ik ben erg tevreden en ik raad het iedereen zeker aan!!
Kyra van den AkkerKyra van den Akker
10:24 25 Apr 23
In februari 2023 begonnen bij Rico (MiRi Coaching) met een voeding & trainingsschema. Met als doel afvallen & in vetpercentage omlaag te gaan. Door de motivatie en juiste informatie van Rico had ik binnen 3 maanden mijn doel behaald! En wil dit graag nog verder doorzetten. Je kan altijd vragen stellen aan Rico en als het even niet wil lukken zal hij je altijd motiveren! Een fijne & betrokken coach dus zeker een aanrader !!
js_loader

BENIEUWD?

SCHRIJF JE IN

Schrijf je in voor het pakket wat het beste bij jou past,
en zet hier je eerste stap naar een gezondere en bewustere lifestyle!

Whatsapp
Hoe kan ik je helpen?