OVER MIRI

COACHING

Zo veel mogelijk mensen een gezondere en bewustere lifestylelaten creëren waarbij er handvatten
worden aangeleerd zodat alle MIRIcoaching-(ex)leden dit heel hun leven kunnen toepassen.

OVER

ONS

Hoi ik ben Rico Michiels, de oprichter van MIRIcoaching. Hier werk ik als personal trainer en lifestylecoach. Ook werk ik sinds 2019 als biologiedocent en lichamelijke opvoeding
docent in het voortgezet onderwijs. In 2020 ben ik gestart met mijn eigen
onderneming genaamd MIRIcoaching.

Ook ik heb ooit een reis moeten maken omtrent mijn gezondheid. Op mijn veertiende had ik namelijk overgewicht (zie foto), maar ik ben erin geslaagd om in 2 maanden 20 kg af te vallen en vervolgens door jaren training weer 20 kg spiermassa aan te komen. Hierdoor begrijp ik hoe het is om met gewichtsproblemen om te gaan en alles wat er mentaal bij komt kijken. Als coach richt ik me niet alleen op fysieke transformaties, maar ook op het begeleiden naar een gezondere levensstijl waar cliënten ook handvaten krijgen om het uiteindelijk zelf te doen.

Mijn ervaring en positieve instelling maken mij niet alleen een bekwame coach, maar ook een bron van motivatie en ondersteuning voor mijn cliënten. Het opbouwen van
vertrouwen is voor mij essentieel, niet alleen op fysiek gebied, maar ook bij
het ontwikkelen van een positieve mindset voor blijvende verandering.

Maak kennis met mij en laat me je inspireren op jouw reis naar een gezonder en gelukkiger leven! Als je vragen hebt, sta ik klaar om te helpen.

MISSIE

& VISIE

Zoveel mogelijk mensen helpen om een gezondere en bewustere levensstijl te creëren, waarbij ze de nodige handvatten aangereikt krijgen om deze lifestyle voor de rest van hun leven te kunnen handhaven.

Ik begeleid MIRIcoaching-leden in een traject waarin ze nieuwe kennis, vaardigheden en inzichten opdoen op het gebied van gezondheid en lifestyle. Dit traject omvat zowel positieve transformaties op fysiek als mentaal vlak, waardoor deelnemers duurzame veranderingen kunnen realiseren.

VITALITEIT

OP DE WERKVLOER

Bij MIRIcoaching streven wij ook naar een gezondere en bewustere levensstijl op de werkvloer! Ons doel is om werknemers te helpen vitaler te worden en gezonde gewoonten te integreren die ze hun hele loopbaan kunnen volhouden. Dit doen we met een portal waar iedere werknemer een eigen account voor krijgt. Zie het als een cursus om jouw lifestyle te veranderen.

Hoe doen we dat? Onze aanpak is gericht op:

 1. Wekelijkse doelen stellen: Samen met onze experts stellen werknemers wekelijkse doelen die aansluiten bij hun individuele behoeften en doelstellingen.

 2. Wekelijkse introductievideo’s: Elke week bieden we inspirerende introductievideo’s aan die de kennis van werknemers verbreden op het gebied van gezonde voeding, stressmanagement, lichaamsbeweging, slaap en algemeen welzijn.

 3. Progressie bijhouden: Via ons platform kunnen werknemers eenvoudig hun vooruitgang bijhouden en hun doelen beheren, met handige tools om hun voortgang in kaart te brengen.

 4. Wekelijkse evaluatie: We moedigen werknemers aan om hun vooruitgang wekelijks te evalueren en aanpassingen aan te brengen waar nodig, om ervoor te zorgen dat ze op koers blijven met hun gezondheidsdoelen.

 5. Voedingsschema’s: Onze experts bieden persoonlijke voedingsschema’s en advies op maat, zodat werknemers gezonde eetgewoonten kunnen ontwikkelen die passen bij hun levensstijl en doelen.

Klaar om de vitaliteit op de werkvloer te bevorderen en een gezonde lifestyle te omarmen die uw werknemers voor de rest van hun leven kunnen volhouden? Sluit vandaag nog aan eerste stap naar een gezonder en gelukkiger leven op het werk en daarbuiten!

ONZE

KERNWAARDEN

Communicatie:

Communicatie is een belangrijke kernwaarden binnen het traject van MIRIcoaching, de beste resultaten worden behaald door een goede communicatie. MIRIcoaching coaches zijn open, transparant, positief, empathisch, eerlijk en realistisch.

Meten is weten:

Iedere week evalueren op de progressie om meer bewustwording aan leden mee te geven. Samen in gesprek gaan om schema’s op maat te maken en kijken waar de puntjes op de i kunnen worden gezet. Ook worden er op veel verschillende manieren de progressie gemeten om te kijken hoe het gaat. Na een meting wordt er gekeken of de schema’s aangepast moeten worden om maatwerk te leveren.

Van fouten moet je leren sfeer:

Om nieuwe inzichten te verkrijgen zal je fouten moeten maken. Af en toe vallen en dan weer sterker opstaan. Hierin is evalueren een sterk punt om samen te kijken wat er goed ging en waar er verbetering in zit. Zo leer je bijvoorbeeld gedragspatronen om te zetten naar gedragspatronen die jij wenselijk vindt en bij jou past als persoon.

Balans in lifestyle:

Het van jezelf verwachten dat je alles precies volgens het schema doet en jezelf afzondert van alle uitjes is geen realistisch beeld. Tijdens een traject wordt er samen gekeken naar wat je allemaal kunt doen om toch je uitjes te laten plaatsvinden, maar niet de progressie te vertragen of in het ergste geval te verpesten. Er wordt ingespeeld op het aanpassen van een
lifestyle die je heel je leven kunt toepassen, dus ook met de kennis hoe je met verjaardagen, feestjes, uiteten en eetbuien kunt omgaan.

Leveren van maatwerk:

Tijdens het traject of trainingen wordt er echt gekeken naar de behoefte van een MIRI-lid:

 • Wat is je huidige lifestyle
 • Welke voedingsmiddelen vind jij lekker en eet je graag?
 • Heb jij allergieën of dieetwensen?
 • Wat zijn realistische doelen die jij wil behalen?
 • Wat vind je leuk om te doen omtrent bewegen?
 • Zijn er aanpassingen in het schema nodig? 

KLANTEN

VERTELLEN

Katja van der HeijdenKatja van der Heijden
15:21 29 Nov 23
Hele fijne en positieve coach die meedenkt in oplossingen en mogelijkheden!Fijne manier van communiceren en het traject zelf is ook met een drukke baan; heel erg goed te volgen!Ik kan dit absoluut iedereen aanraden!
Meini vd OetelaarMeini vd Oetelaar
20:49 25 Nov 23
MIRI Coaching & training is een fijne coach. Je voelt je bij hem op je gemak en geeft je goede tips. Ik raad hem iedereen aan. Ik ben 8 kg en 14 cm buikomvang afgevallen.
M RM R
08:29 19 Nov 23
Top coaching! Heb veel geleerd over voeding en hoe ik ook na de begeleiding hier zelf mee verder kan gaan. Rico reageerd snel bij vragen en denkt altijd mee met oplossingen. Ik ben meer als tevreden!
Beau LepoutreBeau Lepoutre
15:56 18 Sep 23
Eva StapelEva Stapel
09:35 10 Sep 23
Weekelijks goede begeleiding gehad en zeer handige tips en weetjes meegekregen. De nodige kilos ben ik kwijt. Ook voor vragen kan je altijd terecht.
tommas van rossumtommas van rossum
11:58 14 May 23
Rico heeft mij 6 maanden begeleid naar mijn doelstelling (afvallen) toe met zijn kennis en kunde. Rico heeft mij in laten zien dat alles mogelijk is als je weet waar je naar toe wilt werken. Rico was in deze periode de juiste stok achter de deur om progressie te behalen, dit doet hij op een ongedwongen manier. Maar door deze manier besef je elke week wat je gedaan hebt en waar jij jezelf nog kan verbeteren.Rico helpt ook om je valkuilen aan te pakken en hier de juiste oplossing voor te bieden.Ik heb Rico ervaren als een hele kundige en vriendelijke jonge man die mij heeft in laten zien dat je met de juiste begeleiding en kennis heel veel mogelijk is.Rico nogmaals dank voor alles.
Top begeleiding. Vorig jaar na de zomer vakantie wist ik voor mezelf dat er iets moest veranderen.. Zelf vond ik het lastig om te eerste stappen te zetten en bleef ik maar uitstellen. Totdat ik bij Rico kwam, hij heeft mij vanaf oktober 22 tot mei 23 geholpen met het behalen van mijn doelen. Ik ben erg tevreden en ik raad het iedereen zeker aan!!
Kyra van den AkkerKyra van den Akker
10:24 25 Apr 23
In februari 2023 begonnen bij Rico (MiRi Coaching) met een voeding & trainingsschema. Met als doel afvallen & in vetpercentage omlaag te gaan. Door de motivatie en juiste informatie van Rico had ik binnen 3 maanden mijn doel behaald! En wil dit graag nog verder doorzetten. Je kan altijd vragen stellen aan Rico en als het even niet wil lukken zal hij je altijd motiveren! Een fijne & betrokken coach dus zeker een aanrader !!
js_loader

BENIEUWD?

SCHRIJF JE IN

Schrijf je in voor het pakket wat het beste bij jou past,
en zet hier je eerste stap naar een gezondere en bewustere lifestyle!

Whatsapp
Hoe kan ik je helpen?